Sæsonens første etapeløb venter Team VIRTU Cycling i Kroatien

Torsdag starter det 4 etaper lange løb Istrian Spring Trophy, hvor Team VIRTU Cycling håber at fortsætte succesen fra sidste uge. 

Istrian Spring Trophy byder på 4 etaper, hvor der er lidt for enhver rytter. Etaperne har sprinterafslutninger, men de ryttere med et kick opad har også muligheden for at afgøre løbet på deres forcer.

Team VIRTU Cycling stiller til start og håber, at holdet kan fortsætte den positive udvikling, som det startede i sidste uge, da Asbjørn Kragh Andersen kom på podiet i et løb i samme område.

“Det er en mulighed at vinde løbet samlet. Det er det første, vi går efter, og så håber vi, at det kommer via en etapesejr. Asgreen er i rigtigt god form, og det er ham, vi ser gør det bedst samlet, og så har vi Mikkel i en backup-position. Generelt så er folk godt kørende, og der kan opstå mange muligheder, og hvis Schultz eller Audun rammer udbruddet, der kører hjem, så er det deres chance. Der er også et par gode afslutninger til Asbjørn og Kamp, så der er rigtigt mange muligheder for os – vi har mange forskellige ryttertyper, og de er alle godt kørende,” siger sportsdirektør Daniel Foder.

Istrian Spring Trophy starter tordag med en prolog på 2 kilometer.

Team VIRTU Cycling til Istrian Spring Trophy:

Jesper Schultz, Audun Brekke Fløtten, Kasper Asgreen, Alexander Kamp, Asbjørn Kragh Andersen og  Mikke Honoré Frölich.