Samarbejde med Cyclo Position skal give Virtu mere kraft i pedalerne

Team VIRTU Cycling og Team Waoo har indgået aftale med den tidligere cykelrytter Mads Christensen og hans firma, Cyclo Position. Samarbejdet bliver et væsentligt redskab i jagten på resultater gennem optimering af positionen på cyklen og ekstra watt i pedalerne.

Cykelrytterne på Virtu Cycling Groups to cykelhold, Team VIRTU Cycling og Team Waoo, får i den kommende sæson hjælp af den tidligere World Tour-rytter på Saxo-Tinkoff, Mads Christensen. Efter cykelkarrieren har Mads Christensen uddannet sig som bikefitter og etableret virksomheden Cyclo Position, som hjælper cykelryttere med den optimale position på cyklen, hvilket øger rytternes performance.

Samarbejdet mellem Virtu og Cyclo Position betyder, at alle de kvindelige og mandlige ryttere på Team VIRTU Cycling og Team Waoo får indstillet deres cykler ud frablandt andet kropsbygning, biomekanik, vægtbalance på cyklen og optimal aerodynamik. Det skal sikre rytterne mere kraft i pedalerne.

Mads Christensen glæder sig til samarbejdet med Virtu Cycling, og han håber, at samarbejdet vil løfte både rytterne og hans virksomhed til et højere niveau.

”Det er en stor ære for mig at arbejde med nogle af de bedste cykelryttere i Danmark. Jeg havde i 2018 et rigtigt godt samarbejde med Team VIRTU Cycling, og i år er Team Waoo så koblet på. Jeg er glad for, at mine kompetencer er blevet set hos begge hold,” siger Mads Christensen, der allerede er i gang med arbejdet:

”De første ryttere har været forbi til bikefit eller en kropsterapeutisk behandling, og jeg ser frem til at arbejde med resten af holdet i den kommende tid. De to cykelhold og jeg har en fælles interesse i at udvikle os til et endnu højere niveau, og således kan vi begge bruge hinanden i jagten på succes.”

Også hos cykelholdene glæder man sig over samarbejdet, der hjælper rytterne til at yde deres allerbedste.

”For vores cykelhold, Team VIRTU Cycling og Team Waoo, er det bydende nødvendigt, at vi har den rette professionelle hjælp til at optimere. Den hjælp og assistance får vi til fulde gennem Cyclo Position og Mads Christensens erfaring,” siger Team Manager Christian Poulsen og tilføjer:

”Vi oplever, at rytterne får en dedikeret og individuel tilpasning, som hjælper dem med et yde deres bedste under træning og i løb, og derfor ønsker vi at bringe Cyclo Position endnu tættere på vores cykelhold og på Virtu-organisationen generelt.”

For mere information:
Mads Christensen, Ejer af Cyclo Position, mobil: 29 72 05 29
Christian Poulsen, Team Manager Virtu Cycling Group, mobil:
25 24 65 38