Siggaard håber på endnu et stort resultat i Flandern Rundt

Team VIRTU Cycling Women´s 24-årige Christina Siggaard tog sæsonens første sejr i det første løb i Europa, da hun sprintede over målstregen i den belgiske semiklassiker, Omloop Het Nieuwsblad. I morgen gælder det den største klassiker af alle, Flandern Rundt, og Siggaard er tændt og klar:

“Jeg vil nødig have, at den første sejr skal være en engangsforestilling, så på den måde har sejren i Omloop ikke givet mig mere ro. Tværtimod vil jeg gerne vise, at det ikke var tilfældigt, at jeg vandt. Sådan har hele holdet det. Vi er sultne efter mere succes nu, og vi har et stærkt mandskab. Umiddelbart skal vi køre for Kasia og mig, så vi holdes fri fra opgaver tidligt i løbet, mens de andre skal køre os ind på stigningerne. Men Flandern Rundt er uforudsigeligt, og der kan ske mange ting undervejs. Styrt, punkteringer, mekaniske uheld der sætter selv de stærkeste ud af spillet. 
Det er mit femte Flandern Rundt. De første tre gange udgik jeg, men jeg er fortrøstningsfuld i år. Jeg var meget ung og uprøvet i mine første deltagelser, og Flandern er måske det hårdeste og i hvert fald det længste løb på kalenderen, så der skal nogle kilometer i benene, før man har motoren til at gå hele vejen i et udmattende og krævende marathon som dette. Men vi er her for at gå efter en topplacering”.
Flandern Rundt er 160 kilometer langt og slutter klokken cirka 15:00 søndag eftermiddag.