Siggaard otter i Omloop van het Hageland

Endnu en gang viste Team VIRTU Cycling Women’s Christina Siggaard god form, da holdet  kørte weekendens anden brostenklassiker i sæsonen Spar Omloop van het Hageland over 132 kilometer. Ruten bestod af en stor rute på 53 kilometer efterfulgt af 6 sløjfer på 13 kilometer. Siggaard sluttede som nummer 8.

Hård sidevind, bakker og smalle veje karakteriserede dagens belgiske semiklassiker og som sædvanlig var styrt en del af spillet og noget at undgå at blive fanget bagved. Team VIRTU Cycling Women blev desværre forhindret af en bunke af ryttere og var derfor på jagt efter fronten hele dagen.

Christina Siggaard forklarer:

“Desværre blev vi fanget bag et af ​​de mange styrt, og vi kom derfor ikke med i første omgang. Men Mieke og Claudia arbejdede uselvisk i fronten af ​​vores gruppe for at lukke hullet og i sidste ende lykkedes det os at komme tilbage. I finalen var Mieke stadig med, og hun kørte os from i spurten, men desværre åbnede jeg lidt for tidligt og sluttede som otter. Holdet arbejdede perfekt sammen derude, og jeg glæder mig til de næste løb på kalenderen. “

Ellen van Dijk (Sunweb) var i en liga for sig, da hun formåede at stikke alene af sted til målstregen på de sidste ti kilometer.

Den næste prøvelse for Team VIRTU Cycling Women er grusvejene i Strade Bianche i Italien næst kommende lørdag.