Siggaard sprinter sig til sjetteplads i Tour of Norway

Den127 kilometer lange anden etape af Tour of Norway endte som gårsdagens etape med en sejr til Marianne Vos, mens VIRTU Cycling Women’s Christina Siggaard sluttede på sjettepladsen.

Der var ellers endnu en gang rigeligt med udbrudsforsøg undervejs mellem Frederikstad og Sarpsborg, hvor det kuperede terræn leverede en perlerække af affyringsramper til eventyrlystne lykkeriddere. Da feltet nærmede sig målstregen, var der dog samling på tropperne, og i den nervepirrende dyst om sejren på lille stigning mod opløbsstrækningen slog Vos atter til og var suveræn i spurten. Team VIRTU Cycling Women’s Christina Siggaard kæmpede sig til en sjetteplads.

DS, Carmen Small fortæller:

“Der var stor forskel på gårdagens præstation til i dag, da pigerne konstant var et skridt foran og forblev i fronten af feltet uden at arbejde for meget i begyndelsen. Da vi gik ind i finalen, var tempoet virkelig højt, men pigerne gjorde et fantastisk stykke arbejde ved at beskytte Christina, og hun gjorde det glimrende i finalen. Jeg er tilfreds og stolt “

Christina Siggaard siger:

“Det var en rigtig hård dag i feltet med kraftig regn hele dagen, grus, et par brostensstykker og det gik op og ned hele etapen. Da vi kørte ind i finalen, leverede Sara (Penton) virkelig en stor præstation, der førte mig sikkert ind i sprinten, hvor jeg måtte grave dybt for at følge med pigerne foran mig. Hatten af for Marianne Vos. Hun er en fantastisk rytter og en hård modstander. I morgen tager vi den sidste etape og på papiret, er det den mest krævende dag “.