Smugkig: Team VIRTU Cycling’s Sportful-tøj


Team VIRTU Cycling kører i 2018 i tøj for den italienske producent Sportful, som også sponsorer flere hold på sportens højeste niveau. Team VIRTU Cycling er faktisk det eneste ikke-WorldTour hold i verden, der bliver sponsoreret af Sportful.

Den almindelige trøje, som holdet skal køre i, er fra Sportfuls Bodyfit-linje, som også bliver brugt af Bora-Hansgrohe og Bahrain-Meira i 2018. Denne produktlinje repræsenterer nogle af de bedste værdier, der findes på markedet indenfor aerodynamik, og blev skabt, da Bjarne Riis og Sportful arbejdede sammen om at udvikle det hurtigste og mest funktionelle tøj til elitecycling. Speed suiten, som var et projekt, der havde Alberto Contador i fokus kostede alene 3 millioner i udvikling.

Team VIRTU Cycling kommer også til at bruge produkter fra Sportfuls Fiandre-serie. De produkter er skabt med øje for regn og kulde, og de er blevet udviklet for at støtte både Peter Sagans og Alberto Contadors forårskampagner. Finandre-serien er i absolut topklasse, når kravene er vand- og vindresistens, aerodynamik og åndbarhed.

Læs mere om Sportfuls tøj her: