Sportsdirektør Carmen Small: “Vi håber på at levere gode resultater”

Sportsdirektør Carmen Small: “Vi håber på at levere gode resultater”

Den 10. Juni begynder Team Virtu Cycling The OVO Energy Women’s Tour. Sportsdirektør Carmen Small håber på gode resultater og teamwork, til trods for barske etaper og hård konkurrence. 

På mandag begynder Team Virtu Cycling The OVO Energy Women’s Tour. Det britiske etapeløb er den 13. afdeling af UCI Women’s World Tour. Etapeløbet omfatter 6 etaper med en totaldistance på 790 km. Første etape begynder i morgen i Suffolk, hvor rytterne skal forcere en 157,6 km lang etape.

Sportsdirektør Carmen Small ser løbet som den sidste forberedelse før de nationale mesterskaber: ”Ovo er altid udfordrende med barske etaper, lange distancer og hård konkurrence. Løbet vil give muligheden for at vise, hvordan rytternes form er inden de nationale mesterskaber. Det vil ligeledes være en sidste forberedelse for de ryttere der forsøger at komme på podiet derhjemme”.

Small fortsætter: ”Vi er glade for at deltage i Ovo igen i år. Det bliver spændende at se, hvordan de forskellige holder griber løbet an. Vi håber på gode resultater og en god holdindsats”.

Team Virtu Cycling stiller til start med Barbara Guarischi, Anouska Koster, Sofia Bertizzolo, Katrine Aalerud, Rachel Neylan og Sara Penton.