Styrt kom i vejen for VIRTU Cycling i Fyn Rundt

Team VIRTU Cycling deltog i dag i Danmarks ældste og verdens tredjeældste cykelløb, det 202 kilometer lange Fyn Rundt med start og mål i Odense. Med formstærke Alexander Kamp og Torkil Veyhe på startlisten var der på forhånd ambitioner om et topresultat, og netop de to var også toneangivende fra start.

VIRTU Cycling’s Kamp og Veyhe levede op til forventningerne om at køre et aggressivt cykelløb, da de begge var med i dagens første og langvarige udbrud med syv andre ryttere, men de måtte desværre se sig hentet allerede inden finalen.

Med to ryttere som gulerod foran et glubskt jagtende hovedfelt med Trek-Segafredo i spidsen var der lagt op til en spændende finale med 30 kilometer til mål, hvor duoen blot havde et par minutters forspring. Den ene af frontduoen, Henrik Evensen, vandt for nyligt det franske etapeløb, Ronde de l’Oise, hvor VIRTU Cycling’s Torkil Veyhe blev samlet firer. Men tandemen var ikke en trussel i dag, og med 25 kilometer igen tog Team VIRTU Cycling teten i fronten af feltet for at trække sammen på feltet sammen med Trek-Segafredo for at køre Asbjørn Kragh-Andersen i stilling til den forventede massespurt.

Men med få kilometer til mål skete det, der ikke måtte ske. Styrt i feltet, og desværre var VIRTU-Cycling’s Kragh-Andersen én af de uheldige ryttere, der måtte smage på asfalten. På målstregen var den danske mester fra Trek-Segafredo, Mads Pedersen hurtigst og vandt det prestigefyldte danske løb.

Sportsdirektør, Michael Skelde, fortæller:

“Vi ville gerne vinde løbet. Og når man har den ambition, må man tage nogle chancer. Derfor havde vi satset på, at Asbjørn kunne træde  med om sejren, men han måtte desværre en tur i asfalten med få kilometer tilbage af løbet, hvor alt ellers havde fungeret forinden. Desværre kan man ikke se vores præstation på resultatlisten, men sådan er det at have ambitioner. Man må tage chancerne og gå all-in, hvis man vil noget, og i dag lykkedes det bare ikke at hente sejren i hus, men holdet fungerede, og de kørte for hinanden som planlagt. I morgen kører vi GP Horsens med samme høje ambitioner, og forhåbentlig rammes vi ikke af samme uheld to dage i træk”, lød det fra Skelde.

Bedste Team VIRTU Cycling-rytter blev Rasmus Guldhammer på en 12. plads.