Svær dag i Dwars door Vlaanderen for Team VIRTU Cycling

Masser af vind og regn gjorde det til et hårdt Dwars door Vlaanderen for Team VIRTU Cycling, hvor Mieke Kröger sluttede som holdets bedste rytter. 

Team VIRTU Cycling skulle ud i endnu en belgisk forårsklassiker, da holdet var til start i Dwars door Vlaanderen. Regn og vind fulgte rytterne hele dagen, hvilket gjorde løbet meget hårdt.

“Det var vådt og koldt. Det var et hårdt løb for holdet, Christina startede ikke fordi hun følte sig syg, og Kasia var nødt til at skifte cykel i bunden af stigningen, hvor feltet splittede. På næste stigning gav hun gas og kom næsten op til den forreste gruppe, men det var for sent,” siger sportsdirektør Carmen Small.

“Pigerne gjorde, hvad de kunne for at jagte til slut, men det var et meget stærkt udbrud, der kom af sted. De tog det roligt, det var bedre at køre sikkert hjem og være helt klar til søndag, end at risikere noget. Jeg er en smule skuffet, men sådan er cykelløb, man er nødt til at have lidt held på sin side også,” fortsætter hun.

Ellen van Dijk vandt løbet efter, at hun slap være fra udbruddet. Mieke Kröger blev bedste Team VIRTU Cycling-rytter på en 25. plads.