Talentfulde Andreas Hyldgaard Jeppesen forlænger med Team Virtu Cycling

21-årige Andreas Hyldgaard Jeppesen sluttede sæsonen godt af, og den udvikling vil han fortsætte i 2018 på Team Virtu Cycling, da den unge rytter har forlænget sin kontrakt.

Andreas Hyldgaard Jeppesen startede sin seniorkarriere på Team Virtu Cycling i 2015, og i 2018 kommer den nu 21-årige rytter til at køre sin 4. sæson med holdet, da han har forlænget sin kontrakt med endnu et år.

Den unge rytter havde et svært forår, hvor han kæmpede med en knæskade, der satte ham tilbage i flere måneder, men over sommeren fandt han igen sit gamle niveau og beviste endda, at han havde hævet det.

”Det var først i de sidste 2-3 måneder, jeg ramte det niveau, jeg kan køre på, og jeg er sikker på, at jeg kan bygge mere på næste år, og jeg også kan holde det niveau som minimum hele sæsonen. Det er målet fremadrettet. Det var først til DM, at jeg følte, jeg var der, hvor jeg hørte til, og så havde jeg et godt efterår, hvor jeg kørte nogle gode placeringer ind i Czech Cycling Tour og hjalp holdet i PostNORD Danmark Rundt,” siger Andreas Hyldgaard Jeppesen.

Han håber derved at fortsætte den udvikling, som han grundlagde i slutningen af sæsonen, og der tror han på, at Team Virtu Cycling er det bedste sted.

”Nu er det første år, at jeg har været under Skeldes vinger, og jeg synes bare, det fungerer rigtigt godt. Han er god til at udvikle mig og skubbe mig i den rigtige retning. Det hjælper, og han er bare en af mange på holdet, der gør, at jeg udvikler mig rigtigt. Jeg leder efter mulighederne for at komme skridtet videre, og det er her, de bedste muligheder er,” siger Andreas Hyldgaard Jeppesen.

”Jeg synes, at jeg tager små skridt i den rigtige retning, og Skelde er god til at skubbe mig lidt ud over min comfort zone, og det er det, mit efterår har afspejlet, og mine forventninger er absolut ikke mindre til næste sæson. Jeg er sikker på, at jeg kan være med i toppen af mange af de store løb – både med landsholdet og med holdet,” siger han.

Andreas Hyldgaard Jeppesen sluttede blandt andet sin sæson af med at blive kåret som løbets fighter i PostNORD Danmark Rundt, og sportsdirektør Michael Skelde tror også på, at den 21-årige rytter kan fortsætte med at præstere i 2018.

”Efter sommerferien havde han lagt grundlaget, og han viste, at han fysisk havde taget et spring i forhold til sidste år. At gå ind og være med og præstere på det hold, som vi har haft i år, det viser for mig, at han er klar til at tage et skridt mere, og hvis vi kan få ham til at præstere fra starten af, så bliver det automatisk en sæson, hvor han når det næste punkt i sin karriere. Andreas er i gang med en rejse, der gerne skal afsætte nogle gode resultater i det kommende år, hvor det er, at han kommer til at køre med blandt de allerbedste til tider,” siger Michael Skelde.

Andreas Hyldgaard Jeppesen har forlænget sin kontrakt med 1 år og bliver den anden rytter på Team Virtu Cycling i 2018, da hans holdkammerat fra i år Niklas Larsen også har forlænget sin kontrakt.

Foto: Oliver Grenaa Visuals