Team VIRTU Cycling bestjålet i nat før U23-DM i linjeløb.

Der ventede Team VIRTU Cyclings mekaniker, Michael Jensen, en grim overraskelse, da han skulle finindstille holdets cykler før dagens U23-DM i linjeløb ved Esbjerg. 12 cykler og andet materiel er stjålet.

Da mekanikeren kom ned til sin lastbil med Storck-cykler, og HED-hjul, var bagsmækken brudt op på trods af, at alle forholdsregler var taget omkring de interne sikkerhedsprocedurer. Udover forskrækkelsen står holdet nu uden cykler før et vigtigt løb, og derfor må sportsdirektør, Daniel Foder forsøger at redde dagen med solidaritet fra de konkurrerende mandskaber:

“Det er på alle måder en slem forskrækkelse, vi får her til morgen. Selvom det er sket før i historien, at cykelhold bliver bestjålet, rammer det alligevel som et slag i ansigtet. Sikkerhedsprocedurerne er i forvejen skærpet, og vi er opmærksomme. Men tyvene har formået at skubbe lastbilen ud fra forhindringen bagved bilen og dermed kunne de brække bagsmækken op og komme ind til vores materiel. Nu må vi ud og spørge pænt om lov for at låne cykler hos de andre mandskaber, og heldigvis er alle solidariske og forsøger at hjælpe, hvor de kan. Der er er stjålet 12 Storck-cykler plus en del HED-hjul svarende til et stort beløb. Tyveriet er naturligvis politianmeldt, og vi håber på en hurtig opklaring, men vi frygter, at cyklerne allerede ér ude af landet”, fortæller sportsdirektør, Daniel Foder.