Team VIRTU Cycling er danske mestre i holdløb

Team VIRTU Cycling er danske mestre i holdløb

I lørdags vandt Team VIRTU Cycling det danske mesterskab i holdløb, da de kørte i mål i tiden 42 minutter 26 sekunder. Sportsdirektør Carmen Small er tilfreds med resultatet, og beskriver det som et godt selvtillidsboost med DM lige om hjørnet.

Christina Siggaard, Birgitte Krogsgaard og Louise Norman Hansen sikrede Team VIRTU Cycling det danske mesterskab i holdløb i lørdags. Løbet blev kørt i Glyngøre, og her skulle to omgange af 15,7 km forceres hurtigst muligt.

Selvom Team VIRTU Cycling kun stillede til start med tre ryttere, stod det hurtigt klart, at de var på vej mod sejren. Med en gennemsnitsfart på næsten 45 km/t efter første rundstrækning var holdet allerede 50 sekunder foran Team RYTGER powered by Cykeltøj-Online.dk på andenpladsen. Og de tre VIRTU-ryttere holdt tempoet og kunne køre i mål i tiden 42’26”, hvilket var hele to minutter hurtigere end Team RYTGER powered by Cykeltøj-Online.dk, som sluttede på andenpladsen.

Sportsdirektør Carmen Small er meget tilfreds med resultatet.

”Jeg er meget tilfreds med de danske pigers indsats til holdløbet. Vi kom med et lille hold, da Trine Schmidt er ude med en rygskade. Det er aldrig nemt at vinde, selvom man anses som favoritter. Nogle gange er det hårdere, fordi der er mere pres på holdet, men pigerne kørte godt, og resultatet var fantastisk. Det er et godt selvtillidsboost med DM lige om hjørnet”.

Birgitte Krogsgaard, der kører første sæson som licensrytter og professionel, er ligeledes meget glad for resultatet.

”At kunne køre en guldmedalje hjem i lørdags, betyder meget. Alle kiggede på os, så vi burde selvfølgelig præstere. For et år siden havde jeg aldrig kørt et licensløb – i lørdags stod jeg med mine holdkammerater med Dannebrog på brystet på skamlens øverste trin. Det var en god dag i Glyngøre.”

De danske mesterskaber i enkeltstart og landevejsløb afholdes i Esbjerg 27. og 30. juni.