Team VIRTU Cycling er klar til Amstel Gold Race

Den første af Ardennerklassikerne venter Team VIRTU Cycling søndag, når de tager hul på den legendariske Cauberg-stigning i Amstel Gold Race.

Brosten bliver til stigninger i den kommende uge i Ardennerklassikerne. Det hårde og kuperede Amstel Gold Race søndag  er det første af tre løb i Ardennerne og Team VIRTU Cycling  håber, at holdet kan fortsætte den gode form fra de foregående uger.

Med stigninger som Cauberg skifter Team VIRTU Cycling lidt ud i truppen, men sportsdirektør Carmen Small håber holdet stadig er i stand til at være med fremme.

“At køre i Ardennerne bliver en smule anderledes, da vi har et stærkere hold for de fladere og brostensbelagte løb, og vores klatrere som Katrine og Doris har ikke kørt så meget endnu bortset fra Strade, der var under ekstreme omstændigheder. Vi får at se, hvordan det går, men Kasia er i god form, og et top 10-resultat vil være rigtigt godt for hende,” siger hun.

Det vil kun være den 2. udgave af Amstel Gold Race siden løbets genopstandelse sidste år, og alene det gør løbet svært at forudsige.

“Jeg har set det på tv, men jeg har aldrig kørt Amstel selv. Det er altid svært at forudsige nye løb, det er meget afhængigt af, hvordan holdene beslutter sig for at køre. Hvis man kigger på brostensløbene, så var der ikke blot et hold, der dominerede, så det giver et dynamisk løb, og forhåbentlig fortsætter det i Ardennerne. Hvis alt går godt, så har vi flere kort at spille ud, men det er et cykelløb, så intet er garanteret,” siger Carmen Small.

I Amstel Gold Race venter der 118 kilometer, hvor rytterne skal over Cauberg fire gange.

Team VIRTU Cycling til Amstel Gold Race:
Kasia Pawlowska, Katrine Aalerud, Doris Schweizer, Claudia Koster, Barbara Guarischi og Mieke Kröger.