Team Virtu Cycling er klar til den sidste styrkeprøve i Ardennerne

Team Virtu Cycling er klar til den sidste styrkeprøve i Ardennerne

På søndag køres den sidste Ardenner klassiker, Liége Bastogne Liége, som samtidig runder forårssæsonen af. Hermed er det sidste mulighed for at lave et godt resultat, og Team Virtu Cycling lægger ikke skjul på, at de sigter efter en top-10-placering.

Liége Bastogne Liége udgør den tredje og sidste Ardenner klassiker, og er ligeledes den 9. afdeling af UCI’s Women’s World Tour. Sidste års vinder, Anna Van der Breggen, tog i onsdags hendes femte sejr i La Flèche Wallonne, og må betragtes som løbets helt store favorit.

Den 138,5 km lange rute, er i år 3 km længere end tidligere. Dette indebærer, at løbet nu inkluderer endnu et bjerg, Côte de Wanne, som rytterne allerede bestiger efter blot 51 km. Foruden Côte de Wanne, er der fire andre kategoriserede stigninger, hvoraf den sidste, Côte de la Roche-aux-Faucons, rammes kun 15 km fra mål. Udvidelsen af ruten med tilføjelse af flere bjerge, gør også favoritfeltet bredere.

Team Virtu Cycling gør det klart, at de er kommet for at levere et godt resultat på søndag.

I onsdagens Flèche Wallonne kørte den velkørende australier, Rachel Neylan, sig i top-15.

Neylan ser frem til at tage del i dette spektakulære løb: ”Liége er et historisk flot, men meget hårdt løb. Det er længere, og med flere bjerge, og derfor bliver vi nødt til at køre klogt og lave et godt stykke arbejde som hold. Jeg tror, vi er i stand til at lave et godt resultat sammen. Jeg ser frem til at deltage i et løb, der passer så godt til mig, men mest af alt ser jeg frem til at opretholde den gode energi og det momentum vi har bygget op henover foråret”.

Katrine Aalerud er tilbage på cyklen efter hendes styrt i Amstel Gold Race, og håber på at blive fuldstændig klar til søndagens løb: ”Min form er god, så jeg håber med lidt flere dages restitution, at jeg bliver helt klar til søndag. Det er et hårdt og uforudsigeligt løb, så jeg vil gøre mit bedste for at tage del i teamworket”.

Sportsdirektør Carmen Small, har en hel særlig målsætning til løbet: ”Vi vil ud og kæmpe for et godt resultat, og forhåbentlig få den top-10-placering, som vi har håbet på i Ardennerne”.

Team Virtu Cycling stiller til start med Sofia Bertizzolo, Anouska Koster, Louise Norman Hansen, Katrine Aalerud, Rachel Neylan og Sara Penton.