Team VIRTU Cycling er klar til endnu en belgisk klassiker i Dwars door Vlaanderen

Flere brosten og stejle stigninger venter Team VIRTU Cycling onsdag, når Team VIRTU Cycling tager til den belgiske endagsklassiker Dwars door Vlaanderen.

Team VIRTU Cycling vil være klar til endnu en belgisk klassiker onsdag, når holdet stiller til start i Dwars door Vlaanderen. Holdet har kørt godt i de seneste uger, og målet er at fortsætte den række, og samtidigt forberede sig til de kommende løb.

“Vi er nødt til at holde os til, hvad vi har gjort i de seneste uger ved at være i front og ramme det rigtige split. Alle ved, at det er nøglen til succes i de her løb. For Katrine er det vigtigt at få nogle løb i benene før Ardenner-klassikerne. Det er ikke ideel forberedelse, men vi skal stadig udvikle vores ryttere,” siger sportsdirektør Carmen Small.

Med to top 10-placeringer i de sidste to World Tour løb og flere ryttere i den forreste gruppe viser, at holdet har taget et skridt op, og Carmen Small tror, at det vil styrke holdets præstation i de kommende løb.

“Jeg tror, at de har fået mere selvtillid, og de begynder at forstå, at de sidder der af en grund. Det er vigtigt. De begynder at have selvtilliden til at vide, at de hører til og føler at være i kontrol, og det giver dem noget ekstra, når de går ind i løbets finale,” siger Carmen Small.

Dwars door Vlaanderen strækker sig over 118 kilometer med tre kategoriserede brostensstykker og fem stigninger, som alle ligger i løbets sidste tredjedel.

Team VIRTU Cycling til Dwars door Vlaanderen:
Christina Siggaard, Kasia Pawlowska, Sara Penton, Claudia Koster, Katrine Aalerud og Barbara Guarischi.