Team VIRTU Cycling er klar til Women’s Herald Sun Tour

Sidste løb i denne omgang i Australien venter Team VIRTU Cycling. Tirsdag er holdet til start i det 2-dages løb Women’s Herald Sun Tour.

Efter tre uger i Australien tager Team VIRTU Cycling hul på sit tredje løb tirsdag. Det 2-dages etapeløb Women’s Herald Sun Tour lægger ud med en 123,5 kilometer lang etape, der bliver fuldt op af en kort enkeltstart onsdag.

Tirsdagens etape bliver løbets mest krævende og også den mest afgørende. Med to store stigninger, hvoraf den største har top 20 kilometer før mål, bliver det en stor udfordring for rytterne. Dertil venter der en svær nedkørsel ned mod målet i Healesville, før en vinder skal findes.

For Team VIRTU Cycling er det vigtigste stadig at bliver sammentømret, og det bliver også fokuspunktet under Women’s Herald Sun Tour.

”Vi vil gerne køre et solidt løb, hvor alle ryttere kører som et hold. Vi kommer stadig til at bruge det lidt som et forberedelsesløb, vi har allerede gjort det godt i de tidligere løb, og vi vil gerne forsætte ned af den vej og få nogle kilometer i benene og erfaring ud af det,” siger sportsdirektør på Team VIRTU Cycling Carmen Small.

”Vi giver den selvfølgelig alt, hvad vi har, vi har ikke vores TT-cykler til enkeltstarten, men pigerne er motiverede til at slutte stærkt af,” siger Carmen Small.

Den første etape af Women’s Herald Sun Tour starter tirsdag med en 123,5 kilometer etape med start og mål i Healesville.

Team VIRTU Cycling til Women’s Herald Sun Tour:

Linda Villumsen, Emilie Moberg, Louise Norman Hansen, Trine Schmidt, Barbara Guarischi og Katarzyna Pawlowska