Team Virtu Cycling forlænger med Louise Norman Hansen

Den blot 22-årige bronzevinder til DM i enkeltstart Louise Norman Hansen trækker i 2018 igen i den blå trikot for Team Virtu Cycling, da hun har forlænget sin kontrakt med 1 år.

Louise Norman Hansen kommer også i 2018 til at køre for Team Virtu Cycling. Den unge dansker har forlænget sin kontrakt med 1 år, da hun føler sig hjemme på holdet.

”Jeg kan godt lide at være her. Jeg kan godt lide menneskerne omkring holdet, og så kender jeg en del af rytterne, så det er trygt for mig at være her,” siger Louise Norman Hansen.

Den unge rytter kørte stærkt over sommeren, hvor hun blev 3’er til DM i enkeltstart og gennemførte en hård Giro Rosa før, at et slemt styrt i Ladies Tour of Norway satte en lidt for brat afslutning på hendes sæson. Hun er dog glad for, hvor meget hun har rykket sig i løbet af sæsonen.

”Det har været lidt op og ned, men her til sidst står jeg med en følelse af, at jeg er tilfreds med, hvad jeg har opnået. Jeg er kommet længere, end jeg havde troede. Jeg havde nogle mål inden starten af sæsonen, og dem har jeg helt nået, så jeg er tilfreds,” siger Louise Norman Hansen, der også håber at rykke sig endnu mere i 2018.

”Jeg vil hvert fald forbedre enkeltstarten, og så vil jeg generelt også forbedre mine linjeløb. Hele mit niveau skulle gerne løfte sig, og så vil jeg bare have nogle gode oplevelser, have det fedt og køre en hel masse løb.  Jeg har ikke nogle mål på brættet endnu, men jeg har da nogle idéer. Det kunne være fedt at stå med en ITT titel til DM,” siger Louise Norman Hansen.

Sportsdirektør Carmen Small tror også på, at Louise Norman Hansen kan øge sit niveau i 2018, og hun er glad for at den 22-årige rytter bliver på Team Virtu Cycling.

”Louise blomstrede virkelig op over sommeren, hvor hun først tog bronze til DM i enkeltstart og bagefter var rigtigt stærkt i et meget hårdt Giro Rosa. Hvis det ikke havde været for hendes styrt i Ladies Tour of Norway havde vi set flere gode ting fra hende,” siger Carmen Small, der tror på, at den unge rytter kan lægge endnu et niveau på sig selv.

”Hun elsker at træne, og det er en af de vigtigste ingredienser for at blive en god cykelrytter. Hun har allerede vist, at hun kører en god enkeltstart, og jeg tror at hun med den rette vejledning har potentiale til at drive det endnu længere i 2018,” siger hun.

Louise Norman Hansen har forlænget sin kontrakt med Team Virtu Cycling med 1 år.