Team VIRTU Cycling går efter det hele i den Nordvestjyske Cykelweekend

Sæsonens første danske UCI-løb skydes i gang i weekenden, og Team VIRTU Cycling er klar til at kæmpe om sejren i både GP Himmerland og Rent  Liv Løbet Skive.

Lørdag og søndag er Team VIRTU Cycling til start på de danske landeveje, når starten lyder til først GP Himmerland og derefter Rent Liv Løbet Skive. I 2017 kom Team VIRTU Cycling hjem fra den Nordvestjyske Cykelweekend med en enkelt sejr, og målet i 2018 er også at ende øverst på podiet, fortæller sportsdirektør Michael Gregersen.

“Vi skal selvfølgelig vinde løbet om lørdagen – og det skal vi også om søndagen. Nu kommer de andre hold også kun med seks ryttere i forhold til sidste weekend i GP Herning, og derfor er det sværere at sidde og gemme sig og spare nogen, så vi vil også køre cykelløbet forfra. Vi har et stærkt hold, så det er bare at komme ud over stepperne,” siger han.

Han vurderer, at Team VIRTU Cycling har flere ryttere, der kandiderer til sejren afhængigt af, hvordan løbet udarter sig.

“Vi håber på et hårdt cykelløb, og jo hårdere det er, des bedre er det for os, vil jeg næsten sige. Asbjørn er godt kørende, og jeg tror på, at han kan køre med om sejren, men det tror jeg faktisk, de alle kan. Vi har flere kort at spille ud,” siger Michael Gregersen, der forventer, at der i lørdagens GP Himmerland bliver tyndet ud i feltet jo længere hen i løbet, man kommer.

“At et udbrud langt udefra holder hjem sker ikke tit. Det bliver udskilning bagfra. Det har det været de andre år, og når man kommer ind på rundstrækningen, så bliver fårene skilt fra bukkene, til sidst begynder kræfterne at slippe op,” siger han.

GP Himmerland strækker sig over 199,8 kilometer med mere end 1300 højdemeter, hvor rytterne bliver ført ud på en sløjfe omkring start- og målbyen Aars, hvor der sluttes af med nogle hårde omgange.

Team VIRTU Cycling til GP Himmerland:
Asbjørn Kragh Andersen, Niklas Larsen, Torkil Veyhe, Jakob Egholm, Andreas Hyldgaard Jeppesen og Jesper Schultz

Team VIRTU Cycling til Rent Liv Løbet Skive: 
Asbjørn Kragh Andersen, Niklas Larsen, Torkil Veyhe, Jakob Egholm, Andreas Hyldgaard Jeppesen og Mikkel Frölich Honoré