Team VIRTU Cycling håber på et hårdt Flandern Rundt

Brosten, stigninger og et enestående publikum. Team VIRTU Cycling sætter kursen mod cykelsportens hjerte til et af sæsonens største løb, når Flandern Rundt starter søndag.

11 kategoriserede stigninger og syv sektioner med brosten er blot en lille del af udfordringen, der venter Team VIRTU Cycling søndag, når holdet er til start i Flandern Rundt.

Den belgiske klassiker er den 6. afdeling af kvindernes World Tour, og på Team VIRTU Cycling bliver der håbet på, at den 11. udgave af løbet bliver ekstra hårdt.

”Lige nu ligner det, at det bliver en flot dag, men for os vil det være bedre, hvis vejret var skidt. Vores piger er ret hårde, så i svære betingelser kører de bedre, og det kan måske give os en fordel. Men vejrudsigten skifter dag for dag,” siger sportsdirektør Carmen Small.

”Kasia er helt sikkert i god form – og også Christina. Men det er et meget åbent løb og alt kan ske. Nogen kan gå med i et tidligt udbrud og holde hjem, så alle pigerne skal være klar til at køre et godt løb,” siger hun.

Team VIRTU Cycling sigter efter et godt resultat, men i et så svært løb som Flandern Rundt, så er hovedprioriteten at holde sig sammen og at have en smule held i nøglesituationerne.

”Vi vil selvfølgelig gerne have et godt resultat, men hvis de kører som et hold, om det bringer et resultat med sig eller ej, så vil jeg være tilfreds. Det vigtigste er at fortsætte, som vi har kørt. Køre løbet fra front og gøre en forskel i løbene, og så kan alt ske. Alle pigerne har kørt løbet før, så de ved, hvad der venter dem,” siger Carmen Small.

Flandern Rundt starter søndag og er 151 kilometer med både start og mål i Oudenaarde.

Team VIRTU Cycling til Flandern Rundt:
Christina Siggaard, Claudia Koster, Kasia Pawlowska, Mieke Kröger, Sara Penton og Barbara Guarischi