Team VIRTU Cycling jagter sejren i traditionsrigt fransk etapeløb.

Med syv etaper er Tour de Normandie både et af Europa Tour’ens længste men også mest prestigefyldte etapeløb, og mandag står et stærkt Team VIRTU Cycling hold klar til start med ambitionen om at køre efter sejren.

Team VIRTU Cycling starter mandag ud med den første af syv etaper i det franske etapeløb Tour de Normandie, hvor holdet går efter sejren i det tradiotionsrige etapeløb. Løbets historie kan dateres tilbage til før 1. verdenskrig, og det er et af få løb på Europa Tour’en, der spreder sig over mere end fem etaper.

Længden af løbet, flere særdeles hårde etaper samt normalt våde og blæsende vejrforhold gør løbet til en stor prøvelse, men med flere stærke ryttere til start, så tror sportsdirektør Michael Skelde på, at Team VIRTU Cycling er i stand til at præge løbet.

”Forventningen er, at vi går ned og kører med om sejren. Vi tager til Normandiet for at vinde, og med det hold vi kommer med og den forberedelse, vi har haft, så ville det være uambitiøst andet,” siger han.

”Vi har masser af muligheder, vi har sådan set ikke nogen, der ikke kan vinde – det er mit udgangspunkt. Vi kan godt komme til at stå i en situation, hvor vi skal styre slagets gang, og dermed er det også fint, at vi har mere end ét kort at spille på, så vi er sværere at dække op. Selvom Asgreen viste, at han kørte stærkt i både Kroatien og Laigueglia, så har vi et bredt hold med flere potentielle vindere af løbet. Det kommer vi nok til at spille på indtil, at løbet sætter sig lidt,” siger Michael Skelde.

På løbets 1. etape skal der køres 150 kilometer fra St. Pierre en Auge til Le Neubourg.

Team VIRTU Cycling til Tour de Normandie:
Torkil Veyhe, Alexander Kamp, Audun Brekke Fløtten, Asbjørn Kragh Andersen, Jesper Schultz og Kasper Asgreen.