Team VIRTU Cycling klar til den første udgave af Driesdaagse de Panne-Koksijde

Driesdaagse de Panne-Koksijde skal for første gang køres som en del af World Tour’en og Team VIRTU Cycling håber at kunne tilføje endnu et godt resultat i den belgiske kampagne. 

Med 151 kilometer og masser af brosten, små veje, stejle stigninger og vind byder ruten med start i Brugge og mål i De Panne på masser af hårdt cykelløb.

Og selvom det har samme træk some some flere andre belgiske forårsklassikere, så bliver Driesdaagse de Panne-Koksijde svært at spå om, da det bliver kørt for første gang.

“Det er svært at starte et helt nyt løb, da man ikke ved, hvordan holdene kører det. Normalt kigger man i historien, og så har du en ide om, hvordan det ender, men når du kører et løb for første gang, så ved du slet ikke, hvad der vil ske. Du kan kigge på herrenes udgave, men vi kører så forskelligt. Det er svært at sige, hvad der vil ske, så vi vil bare holde os til vores taktik,” siger sportsdirektør på Team VIRTU Cycling, Carmen Small.

Team VIRTU Cycling tager et stærkt hold med til løbet, og fokus ligger stadig på as køre som et hold, og forhåbentlig kan det hjælpe med at undgå at blive stoppet bag styrt.

“Vi har en stærk gruppe med til løbet. Vi er dog stadig nødt til at køre som en gruppe også, og som jeg sagde til pigerne efter Drenthe, så sker der sommetider bare ting i et cykelløb, og ting som styrt kan man ikke kontrollere. Men så længe de sidder i front, så er de sikrere, og når man er der på nøgletidspunkterne og rammer de vigtige selektioner. Jeg tror, at hvis vi kan gøre det, så kan vi lave et godt resultat. Vi har mange kort at spille på, alle kan gå i udbrud eller køre en spurt, så det kommer til at afhænge af, hvem der har det bedst på dagen, og så tager vi det derfra,” siger Carmen Small.

Driesdaagse de Panne-Koksijde er det 4. løb på World Tour’en for kvinder.

Team VIRTU Cycling til Driesdaagse de Panne-Koksijde:
Mieke Kröger, Sara Penton, Christina Siggaard, Kasia Pawlowska, Emilie Moberg og Barbara Guarischi.