Team VIRTU Cycling med ambitioner i PostNord Danmark Rundt

Når PostNord Danmark Rundt 2018 skydes i gang på onsdag d. 1. august er det samtidigt sæsonens højdepunkt for Team VIRTU Cycling, der stiller med et formstærkt mandskab. Løbet byder på fem etaper fra Ålborg til København med en samlet distance på 787 kilometer med kongeetapen i Vejle som det dramaturgiske højdepunkt.

Det traditionsrige etapeløb har danske stjerner som Rolf Sørensen, Bjarne Riis og Jakob Piil på sejrslisten, men også internationale idoler som Ivan Basso, Fabian Cancellara og David Millar har stået øverst på podiet, når den afsluttende sprinteretape til Frederiksberg er veloverstået. I de senere år er løbet blevet præget af hjemlige navne som Jakob Fuglsang, Michael Valgren samt sidste års samlede vinder, Mads Pedersen.

For Team VIRTU Cycling ville en samlet sejr være sæsonens absolut største bedrift, og det danske kontinentalholds sportsdirektør, Daniel Foder, har også tydelige ambitioner:

”Vi stiller med et stærkt og for os erfarent mandskab, der har kørt løbet før og gjort det godt. Derfor kan vi også tillade os at have større ambitioner end blot at få vist os frem. Vi går efter både en etapesejr, og ender vi på podiet i den samlede stilling, er lykken for vores vedkommende gjort. Vi ved, det bliver svært, men det er et meget åbent cykelløb. Særligt Vejle-etapen bliver som altid udslagsgivende, og derfor skal vi også være på plads dér. Herudover synes jeg, det er et godt og spændende tiltag, at samtlige hold blot stiller til start med hver 6 mand”, fortæller sportsdirektør, Daniel Foder.

Team VIRTU Cycling stiller til start med:

Niklas Larsen, Asbjørn Kragh, Rasmus Guldhammer, Torkil Veyhe, Alexander Kamp og Jesper Schultz.