Team VIRTU Cycling nummer 8 på UCI´s verdensrangliste

Ifølge den seneste opdatering af UCI World Tour Team rankings, tager Team VIRTU Cycling 8. pladsen blandt de 40 hold på listen. Team VIRTU Cycling DS, Carmen Small er glad for at se holdets fremgang på listen, og hun ser frem til at få sæsonen startet med nye og erfarne ryttere:

“Vi er meget glade for at starte sæsonen med vores nye tilføjelser til holdet. Vi har forbedret vores hold – ikke kun i spurterne, men også i forhold til erfaring og bjergene. Jeg håber virkelig at komme ud og få en god forårssæson med dette hold. Pigerne er meget sultne efter at komme til at køre og få nogle resultater. Stemningen på holdet er meget positiv med en uforlignelig konkurrencementalitet. Vi starter sæsonen med Omloop Het Nieuwsblad, hvor vi håber at få endnu et topresultat, som vi gjorde sidste år med Christina Siggaard. Vi kommer med nogle stærke ryttere, der virkelig vil presse på for at med i finalen og levere et godt resultat “.

De nye tilføjelser til holdet tillader også store forhåbninger til etapeløbene senere på sæsonen:

“Vi ser også frem til sæsonen senere på året, hvor vi har styrket mandskabet med etapeløbs ryttere og klatrere. Det er rigtig rart at have et stort hold, hvor rytterne kan have mere fokus for at vise sig frem under løbene i stedet for at forsøge at komme igennem det. Jeg håber, vi har lidt held på vores side, og vi kan have et meget konsekvent år med flere top 10’ere end sidste år og endnu flere podieresultater! Vi ønsker at toneangivende i hvert løb, vi stiller op i “, konkluderer Carmen Small.

https://www.uci.org/road/rankings