Team Virtu Cycling og Linda Villumsen forlænger samarbejdet

Linda Villumsen kommer i 2018 også til at køre for Team Virtu Cycling, da hun har forlænget sin kontrakt med det danske World Tour hold.

Midt i sæsonen blev Linda Villumsen en del af Team Virtu Cycling, da hun skiftede til holdet for resten af 2017. I næste sæson fortsætter den stærke new zealænder på det danske hold, da hun har forlænget sin kontrakt for 2018.

Den 32-årige rytter viste fra start sit niveau i Giro Rosa og fortsatte med at præstere i blandt andet Boels Rentals Ladies Tour, hvor hun kom på podiet på 3. etape og sluttede på en samlet 5. plads.

”Der er selvfølgelig nogle udfordringer, når man starter midt på en sæson. Holdet er jo knyttet sammen, så man skal jo finde sin plads og lære alle rytterne at kende. Alle tog rigtigt godt imod mig, så det gjorde det hele meget nemmere, og jeg kunne bare koncentrere mig om at køre på cykel,” siger Linda Villumsen, der tror holdet kan bygge videre på i år.

”Jeg synes hele Virtu-projektet er super spændende, og at være en del af et helt ny koncept samt at være med til at udvikle det her hold, synes jeg, er en rigtigt god mulighed for 2018. Der er nogle nye signings, som gør holdet super stærkt og meget mere konkurrencedygtigt, hvilket bliver godt,” siger Linda Villumsen, der håber på at komme til at nyde noget succes sammen med sine holdkammerater.

”Sidst på året er der igen VM i TTT, og det er ikke nogen hemmelighed, at jeg godt kan lide det event, og måske kan vi være med helt fremme i 2018. Men holdet giver mig også lov til at sætte mine personlige mål, og Commonwealth Games i april er nok sæsonens højdepunkt for mig,” siger Linda Villumsen.

Linda Villumsen er udset til at være en af kaptajnerne på Team Virtu Cycling i 2018, og Carmen Small er meget glad for, at hun fortsat har den tempostærke new zealænder på holdet.

”Linda kom tilbage til sportens højeste niveau under Giro Rosa, hvor hun alligevel formåede at sidde med i front på flere af etaper. Hun er en klasserytter af højeste kaliber, og hun er kun blevet bedre, siden hun kom tilbage,” siger Carmen Small.

”I 2018 kommer hun ind til sæsonen med en ordentlig forberedelse, og jeg er sikker på, at vi kommer til at se endnu større ting fra hende. Hun kan lave store resultater på sin enkeltstart, hvor hun er blandt de bedste i verdens, og samtidigt kan hun med sin store erfaring også hjælpe resten af rytterne med at blive bedre,” siger hun.

Linda Villumsen har forlænget sin kontrakt med 1 år med Team Virtu Cycling.

Foto:  Dan Eugen Photography