Team VIRTU Cycling rundede godt af i Circuit des Ardennes

På sidstedagen af Circuit des Ardennes ventede der to etaper, hvor Asbjørn Kragh Andersen hentede endnu en top 10, og Team VIRTU Cycling fik sluttet godt af. 

På den første af to etaper på sidste af Circuit des Ardennes var Team VIRTU Cycling godt med. Formiddagsetapen sluttede i en spurt, hvor Asbjørn Kragh Andersen igen var med fremme og spurtede sig til en 6. plads. Det kunne dog have være blevet til mere, forklarer sportsdirektør Michael Skelde.

“Jeg tror, at Kamp kunne have kørt med om sejren i formiddags, men desværre får han en defekt med 15 kilometer til mål, så det gjorde det lidt op ad bakke. Det har været to hårde etaper i dag, men feltet har også et højt niveau. Der er blevet kørt stærkt. Alt i alt har det været et fint cykelløb, men vi har bare lige manglet det sidste,” siger han.

Team VIRTU Cycling har dog været med fremme på alle etaper, og det håber Michael Skelde holdet kan bringe med videre.

“Vi har gjort det godt. I dag kommer vi ikke på podiet, men det har vi været de andre dage, så jeg synes egentlig, at vi har kørt flot og aggressivt cykelløb. Det lover godt her til det næste stykke tid. Jeg er særligt glad for, at det virker til, at Kamp er gået den rigtige vej. Jeg ser postivt hen mod Loir et Cher,” siger han.

Circuit des Ardennes blev samlet vundet af Anthony Maldonado.