Team VIRTU Cycling sigter efter top 10 i svært hollandsk endagsløb

Med masser af bakker og små veje er Volta Limburg Classic et hektisk og svært løb, og selvom mange professionelle hold er til start, så sigter Team VIRTU Cycling efter en top 10-placering.

Team VIRTU Cycling kan se frem til en hård påskelørdag. Syv ryttere stiller til start i det hollandske endagsløb Volta Limburg Classic, hvor de skal op imod flere professionelle mandskabet på de mange bakker.

Sportsdirektør Daniel Foder tror derfor også, at Team VIRTU Cycling skal overlade dirigentstokken til nogle af de andre hold.

“Det er  et af de løb, hvor vi kan køre meget frit. Afhængigt hvordan løbet udvikler sig, så er der umiddelbart ikke nogen, der forventer, at vi tager et ansvar. Det kan både være svært for rytterne, da det generelt ikke er sådan, at vi vil køre cykelløb, men modsat så er der intet pres på deres skuldre, og måske kan det blive til mere power i pedalerne,” siger han.

Men Daniel Foder forventer dog stadig, at rytterne blander sig helt fremme i løbet.

“Det er sådan et løb, hvor hvis du er stærkt nok, så sidder du der, og hvis ikke er der afregning ved kasse 1. Jeg har en forventning om, at vi kommer derfra med en top 10, og hvis vi kommer derop, så kan der ske ting. Vores topniveau er på højde med de større hold, så derfor har jeg også store forventninger til rytterne,” siger Daniel Foder.

Team VIRTU Cycling til Volta Limburg Classic:
Kasper Asgreen, Mikkel Honoré Frölich, Asbjørn Kragh Andersen, Jesper Schultz, Andreas Hyldgaard Jeppesen, Torkil Veyhe og Jakob Egholm.