Team Virtu Cycling tager til Tyskland med forhåbninger om etapesejre

Team Virtu Cycling tager til Tyskland med forhåbninger om etapesejre

Den 28. maj stiller Team Virtu Cycling til start i det tyske etapeløb, Lotto Thüringen Ladies Tour. Efter en kort pause er rytterne klar til at køre løb igen, og sportsdirektør Carmen Small fortæller at holdet har ambitioner om etapesejre.  

På tirsdag stiller holdet til start i Lotto Thüringen Ladies Tour. Det tyske etapeløb omfatter 6 etaper, og begynder tirsdag i byen Gera med en 98,4 km lang etape. Løbet har en totaldistance på 410 km, og indeholder en 17,9 km lang enkeltstart på 5. Etape.

Tyske Lisa Brennauer, kan potentielt tage sin tredje sejr i træk i år, og vurderes derfor som storfavorit til den samlede sejr, men også Ellen Van Djik (Trek Segafredo) må anses som favorit, da hun blev nummer to i det samlede klassement sidste år, blot 5 sekunder efter Brennauer.

Sportsdirektør Carmen Small siger, at holdet er fokuseret og klar til løbet: ”Holdet, der kommer til Thüringen, er klar til at køre løb. De fleste af dem har haft en løbspause, og føler sig friske og klar. Jeg er spændt på at se, hvad pigerne kan præstere i dette løb”

Hun fortsætter: ”Jeg har som altid høje forventninger til holdet. Vi er mere på jagt efter etapesejre end det samlede klassement”.

Hollandske Anouska Koster glæder sig til løbet: ”Jeg ser meget frem til Thüringen. Det er et godt langt etapeløb med 6 etaper. Ruterne er til tider bjergrige, hvilket passer godt til mig. Efter en god blok med træning, håber jeg at kunne være med i fronten af løbet. Jeg er spændt på at se, hvordan løbet udfolder sig, og jeg glæder mig til at køre med holdet igen!”.

Team Virtu Cycling stiller til start med Barbara Guarischi, Christina Siggaard, Anouska Koster, Marta Bastianelli, Kasia Pawlowska og Mieke Kröger.