Team VIRTU Cycling vil forsætte den offensive kørsel i Liege-Bastonge-Liege

Der kommer ikke til at være nogen tøven for Team VIRTU Cycling i den sidste af Ardenner Klassikerne på søndag i Liege-Bastonge-Liege. Rytterne vil lede efter de muligheder, som løbet åbner op for.

Team VIRTU Cycling brugte det mest af Fleche Wallone på at være i offensive og jagte åbninger, og når starten går til Liege-Bastonge-Liege på søndag, så vil holdet igen forsøge at komme af sted med det rigtige udbrud.

”Jeg tror, at det bedste for os vil være at være aggressive. Det giver pigerne den bedste mulighed til virkelig at køre løb i stedet for at sidde i feltet og vente. Vi starter kun med fem ryttere, og vi har mistet en af vores klatrere, så vi er nødt til at forsøge et eller andet,” siger sportsdirektør Carmen Small.

Rytterne kommer til at skulle overvinde flere hårde stigninger, men ruten hælder mere til et udbrud end onsdagens Fleche Wallone.

”Jeg tror, at Liege passer bedre til aggressiv kørsel. Stigningerne kommer på rad og række and det vil gøre løbet meget hårdt. Vi vil opsøge vores chance, men man er også nødt til at risikere noget, hvis man vil vinde, så vi vil prøve vores muligheder af,” siger Carmen Small.

Det bliver blot den 2. udgave af Liege-Bastogne-Liege, men løbet er alligevel hurtigt blevet et meget interessant løb for mange af rytterne.

”Det er et vigtigt løb. Det er på sin måde allerede ikonisk blandt kvindernes World Tour-løb, selvom det er et nyt løb for os,” siger Carmen Small.

Den 2. udgave af Liege-Bastogne-Liege strækker sig over 136 kiloemter fra Bastonnge til Ans, hvor rytterne skal over flere hårde stigninger i løbets sidste halvdel.

Team VIRTU Cycling for Liege-Bastogne-Liege:
Christina Siggaard, Louise Norman Hansen, Doris Schweizer, Katarzyna Pawlowska and Claudia Koster