Team Virtu Cycling vil skabe løbet til PostNORD Danmark Rundt

Team Virtu Cycling stiller med et stærkt hold til PostNORD Danmark Rundt, og selv med flere store hold og ryttere til start, så er holdet klar til at udfordre og skabe cykelløbet.

Danmarks største cykelløb, PostNORD Danmark Rundt, skydes i gang tirsdag på Frederiksborg Rådhusplads, og Team Virtu CyclingT er klar til at sætte sit aftryk på løbet, selvom flere store ryttere og World Tour-hold stiller til start.

”Jeg synes, vi har haft en god optakt efter sommerferien, og alle virker til, at de er inde i en stigende formkurve. Mine forventninger er, at vi går ud og præger løbet og sætter et positivt aftryk. Jeg mener både at vi kan sætte agendaen og køre med om sejren,” siger sportsdirektør på Team Virtu Cycling, Michael Skelde, der har udtaget et alsidigt og stærkt hold.

”Vi har et godt hold, og jeg føler, vi er der, hvor vi skal være. Tændingsniveauet er der, og vi har de kompetencer, vi har brug for. Jeg ved, at vi har et komplet og stærkt hold – med streg under hold – til start. De kan udfylde alle roller, og vi er klar til at gå ud og kæmpe sammen,” siger han.

Både Rasmus Guldhammer og Alexander Kamp har tidligere leveret store resultater både på etaper og i det samlede klassement, og det er også de to eksplosive ryttere, der skal bakkes op om.

”Det betyder selvfølgelig meget, hvordan løbet bliver kørt, men Alexander og Rasmus er ikke enkeltstartsspecialister, så vi skal prøve at skabe løbet på en anden måde. Både Rasmus og Alexander er indbegrebet af topresultater på Vejle-etapen de sidste par år, så på de hårde afslutninger vil vi ud og angribe,” siger Michael Skelde, der er klar over, at et stærkt felt gør det til en svær mission.

”Vi er bevidste om, at vi skal overraske, hvis vi skal ud og vinde løbet sammenlagt, men det er også rart for en gangs skyld at komme fra baghjulet,” siger han.

Flere af Team Virtu Cycling’s unge ryttere er også til start, og Michael Skelde forventer også, at de både kan lave et resultat, men også hjælpe holdets kaptajner langt ind i finalen.

”Både Carbel og Andreas har gjort det godt i massespurterne på det sidste, jeg forventer ikke, at vi vinder, men at vi kører med og får flere erfaringer fra et højt niveau. Jeg er også spændt på at se, hvor Niklas Eg står henne efter L’Avenir, og jeg forventer, at han kan være med til at iscenesætte Rasmus og Alexander i finalen,” siger Michael Skelde.

PostNORD Danmark Rundt består af fem etaper, og løbet slutter for første gang nogensinde på Strandvejen i Århus. Den 17,8 kilometer lange enkeltstart i Randers på 4. etape kommer som sædvanligt til at have stor betydning for det samlede klassement, men tre hårde etaper på henholdsvis på Sydfyn, i Vejle og i Århus byder på meget hårdt og kuperet terræn, hvor angribere vil se deres muligheder.

Løbet starter med en 175 kilometer etape fra Frederiksberg til Kalundborg tirsdag d. 5. september.

Team Virtu Cycling til PostNORD Danmark Rundt:
Alexander Kamp, Rasmus Guldhammer, Niklas Eg, Niklas Larsen, Michael Carbel, Mark Sehested Pedersen, Andreas Hyldgaard Jeppesen og Michael Reihs.

Klik på de forskellige ryttere for at læse om deres egne forventninger.