Team VIRTU Cycling Women klar til Strade Bianche

Lørdag deltager Team VIRTU Cycling Women i det 134 kilometer lange italienske endagsløb, Strade Bianche med de utallige bakker i smukke Toscana. Løbet indeholder otte grussektioner mellem 0,8 og 9,5 kilometer i længde og adskillige bakker i det dragende landskab i det nordlige Italien i og omkring den vidunderlige by, Siena, hvor arkitektonisk tid synes at være stoppet ved det 13. århundrede.

Team VIRTU Cycling Women’s Christina Siggaard vandt sidste uges Omloop Het Nieuwsblad, og hvis en større gruppe ryttere kommer sammen frem til målstregen, vil hun være en seriøs bejler til endnu en stor sejr.

Christina Siggard fortæller:

”Vi er lige kommet hjem fra en rekognosceringstur af ruten, og umiddelbart har vi flere gode kort på hånden. Bakkerne er lange, de er stejle, og der er rigeligt af dem i forhold til afsæt til angreb, men om det bliver os, der kommer med i det afgørende ryk, kommer jo an på mere end blot gode ben. Det er første gang, jeg kører løbet, og jeg glæder mig til at prøve kræfter med det. Formen er god, og vi vil helt sikkert køre efter sejren.”

Team VIRTU Cycling Women’s line-up i Strade Bianche er: Christina Siggaard, Sara Penton, Louise Norman Hansen, Claudia Koster, Doris Schweizer og Katrine Aalerud.