Team Waoo er klar til PostNord Danmark Rundt

Team Waoo er klar til PostNord Danmark Rundt

Team Waoo stiller onsdag til start ved dette års PostNord Danmark Rundt. ”Vi kommer med ambitioner om at køre et offensivt og optimistisk løb,” siger sportsdirektør Daniel Foder

Team Waoo stiller onsdag til start ved Danmarks største cykelbegivenhed, PostNord Danmark Rundt, som i år begynder med en 169,7 km lang etape, som starter og slutter i Silkeborg. Rytterne skal ud på i alt knap 730 km over fem dage, hvor feltet blandt andet skal prøve kræfter med den berømte Kiddesvej i Vejle, før løbet afsluttes på Frederiksberg Allé i København søndag den 25. august.

23-årige Jesper Schultz stiller til start med ambitioner om at kunne gøre sig gældende i det samlede klassement: ”Jeg har forventninger om at køre et godt PostNord Danmark Rundt. Det er femte gang, jeg skal køre løbet, og i år skal jeg prøve at gøre mig i klassementet. Jeg har øvet mig meget på min enkeltstart, som har været min bremse de tidligere år, men i år forventer jeg at kunne gøre mig gældende i toppen af klassementet”.

Løbet starter onsdag i Silkeborg, hvor rytterne skal ud på en forholdsvis kort men hård etape med hele 1500 højdemeter.

 

Sportsdirektør Daniel Foder håber på, at holdet kan gøre sig bemærket undervejs: ”Vi kommer til PostNord Danmark Rundt med ambitioner om at kunne køre et offensivt og optimistisk løb. PostNord Danmark Rundt er et af de største løb, som vi kører i år, og det lægger selvfølgelig pres på vores ryttere, men jeg håber, at de stadigvæk kan formå at køre et frit løb”.

Daniel Foder pointerer ligeledes, at selvom de ikke er favoritter til sejren, går holdet stadigvæk til løbet med store forventninger: ”Det vigtigste for os er, at vi kommer ud og viser os frem, og er tilstede i udbruddene. Jeg tror, at Carbel kan gøre sig godt på første etape, som passer rigtig godt til ham, og så må vi se, hvor godt Jesper kan gøre sig i klassementet. Kan han levere et godt resultat på de store etaper, tror jeg på, at han kan gøre sig i den gode ende af klassementet”.

Team Waoo stiller til start med Jesper Schultz, Martin Mortensen, Silas Clemmensen, Andreas Hyldgaard Jeppesen, Michael Carbel og Rasmus Guldhammer. Løbet kan følges direkte på DR TV og DR1.