Team Waoo forlænger med Langballe og skriver med tre nye navne

Team Waoo har forlænget kontrakten med blot 19-årige Johan Langballe, der som junior vandt Kuurne-Bruxelles-Kuurne og har samtidigt skrevet kontrakt med tre helt nye navne; Mathias Larsen, Frederik Thomsen, og Frederik Eriksen.

Om de fire aftaler siger sportsdirektør, Daniel Foder:

Johan er ét af de helt store talenter i dansk cykelsport. Desværre fik han sin 2018-sæson ødelagt af skader. Vi har valgt at forlænge med Johan af de samme grunde som gjorde, at vi skrev med ham for 2018. Nu skal han have en reel chance for at vise, hvorfor han er en del af holdet i den kommende sæson. Jeg håber virkelig at han får vist sit potentiale i 2019 uden skader”.

”Mathias er en rigtig stærk cykelrytter af klassikertypen. Han er råstærk med en god næse for at køre cykelløb. Han er ung, men med sin styrke, optimisme og gode humør vil han helt sikkert sætte sit præg på holdet i 2019.” 

Frederik Thomsen er et stort talent og en spændende cykelrytter med force i kuperet terræn. Han kører sit første år som senior i 2019, og han skal suge til sig og få erfaringer på godt og ondt. Jeg ser virkelig frem til at se, hvad Frederik kan udvikle sig til i de kommende år.”

”Frederik Eriksen har kæmpet med sygdom i 2018, men kom tilbage på sporet efter sommeren og viste store kvaliteter som cykelrytter. Han har også vist stor styrke på enkeltstart, som vi skal have udviklet yderligere på. Han er et spændende navn, som jeg håber, vi kommer til at se meget mere til de kommende sæsoner.”

Johan Langballe fortæller om sin forlængelse:

”Jeg er virkelig taknemlig for at få chancen for at vise mit værd uden skader. Nu er jeg helt skadesfri efter et års pause, og jeg træner helt efter planen på at blive helt klar til 2019-sæsonen. Et helt år uden løb, men masser af opbakning og støtte fra holdet har vist, at jeg er på det rette hold”.