Team Waoo forlænger med Rasmus Guldhammer

Team Waoo har forlænget kontrakten med den erfarne Rasmus Guldhammer, der altså tager endnu et år på det danske kontinentalmandskab. Den danske rytter med det velklingende efternavn brækkede ryggen sidste år, men viste sig mere og mere velkørende i løbet af 2018. Guldhammer har en fortid som både World Tour- og Pro Continental-rytter.

Sportsdirektør, Daniel Foder siger om Guldhammer:

”I mine øjne er Rasmus Guldhammer den bedste kontinentalrytter i Danmark og måske endda i Europa. Rasmus har haft et svært 2018 på grund af en rygskade, men han kom godt igen og viste gode takter i løbet af sæsonen. Han skaber ikke blot resultater for sig selv. Han er en kulturbærer, skaber god stemning og tager ansvar. Hans kvaliteter er uvurderlige og eftertragtet af mange cykelhold, og derfor er jeg enormt glad for at kunne fortsætte samarbejdet med ham”.

29-årige Rasmus Guldhammer fortæller her om samarbejdet:

”Jeg er rigtig glad for at være hos Team Waoo, hvor der er passionerede og dygtige mennesker omkring holdet, og derfor føler jeg mig meget hjemme her. 2019-mandskabet bliver en god blanding af rutinerede og unge ryttere, og i samspillet her er jeg bevidst om min rolle som vejkaptajn, da jeg er én af de mest erfarne på holdet. Samtidigt har jeg også mine egne personlige, sportslige ambitioner, jeg gerne vil have indfriet, og det er der også plads til på Team Waoo.”