TEAM WAOO MED FREMME I NORGE

TEAM WAOO MED FREMME I NORGE

Denne weekend deltog Team Waoo i Uno-X Development Weekend som blandt andet omfattede linjeløbene Lillehammer GP og Gylne Gutuer.

Lillehammer GP bød på en 19,4 km kuperet rute, som skulle køres i alt 7 gange.

“Jeg synes vi kæmper os til et godt cykelløb, hvor Rasmus udgår midt i løbet med defekt på et kristisk tidspunkt, hvorefter vi var reduceret til 3 mand. Thomsen, Silas og Jesper kører derfra et fantastisk cykelløb, hvor vi desværre lige mangler det sidste i afslutningen for at nå en podieplads,” fortæller sportsdirektør Daniel Foder. Jesper Schultz spurtede sig til en 6. plads, mens Frederik Thomsen fik en 12. plads.

Gårsdagens løb, Gylne Guturer, var det norske svar på GP Herning, hvor store dele af løbet var præget af grusstykker. Et tre-mands udbrud kom afsted fra start, men allerede på første grusstykke var der uro i feltet, som fremadrettet var præget af mange udbrudsforsøg på kryds og tværs.

“Det var cykelløb på en svær rute med godt 60 km grusveje. Vi mister Oliver og Thomsen efter 60 km pga. defekter, og Martin og Silas styrter hårdt ca. midtvejs. Alligevel formår vi at spille en markant rolle i finalen med Jesper, Martin og Rasmus som var godt kørende. Men igen mangler det allersidste i løbets afslutning, og Rasmus må nøjes med en 5. plads,” siger Foder.

Selvom de store resultater udeblev er Foder stadigvæk tilfreds med weekendens løb: “Jeg synes, at vi kan være godt tilfredse med indsatserne, uden at vi står og jubler. Rytterne viste god moral og er opsatte på at slutte sæsonen godt af”.