Team Waoo rytterne er klar til at prøve sig selv af ved DM i enkeltstart

Team Waoo rytterne er klar til at prøve sig selv af ved DM i enkeltstart

På torsdag stiller seks af Team Waoo’s ryttere til start ved DM i enkeltstart i Esbjerg. Her skal rytterne ud på en 39,8 km lang rute. Daniel Foder siger, at rytterne kommer for at prøve sig selv af.

På torsdag køres elite DM i enkeltstart i Esbjerg, hvor rytterne skal i kamp mod tiden, når den 39,8 km lange rute skal køres så hurtigt som muligt. Det er et stjernespækket felt af ryttere, der stiller til start, hvor blandt andet U23-verdensmesteren Mikkel Bjerg (Hagens Berman Axeon Cycling Team) og forsvarende mester Martin Toft Madsen (BHS-Almeborg-Bornholm) må anses som værende blandt favoritterne til sejren.

Dele af den 39,8 km lange rute er velkendte for en stor del af rytterne, da den dannede ramme om U23 DM i enkeltstart sidste år. Rutens første og sidste del er præget af lange brede veje, men den ny tilførte del af ruten er teknisk sværere med flere kringlede sving.

 

Team Waoo stiller til start med seks ryttere, og sportsdirektør Daniel Foder fortæller, at rytterne kommer for at prøve sig selv af:

”Vi kommer ikke til enkeltstarten med en ambition om at leverer topresultater. Rytterne tager enkeltstarten seriøst og kører den for at prøve sig selv af, og som en forberedelse til Post Nord Danmark Rundt. Jeg håber på, at vi kan ende i den gode ende af de sekundære placeringer. Silas og Martin kører en stærk enkeltstart, så jeg er spændt på at se, hvordan det kommer til at gå”.

Team Waoo stiller til start med Silas Clemmensen, Mathias Larsen, Martin Mortensen, Frederik Thomsen og Andreas Hyldgaard Jeppesen.