Team Waoo skriver kontrakt med Martin Mortensen

Team Waoo har skrevet en 1-årig kontraktaftale med tidligere World Tour og Pro Continental-rytter, Martin Mortensen, der med sine 34 år bliver holdets ældste. Mortensen kørte sidste sæson hos Riwal CeramicSpeed Cycling Team og har en fortid hos Vacansoleil , danske CULT Energy Pro Cycling og Leopard Trek på World Tour-niveau.

Om Martin Mortensen fortæller sportsdirektør, Daniel Foder:

”Martin har haft et par udfordrende år som cykelrytter, men jeg er overbevist om, at der er flere resultater i ham på topniveau. Jeg har fulgt Martin alle årene, og når han er i topform, kan meget få andre danskere følge hans tempo og med sin erfaring fra sin tid som World Tour- og Pro Continental-rytter bliver Martin et stort plus for holdet. Han er en god fyr med et stadig uforløst potentiale, og jeg ser frem til at opleve, hvor langt han kan nå i 2019”.

 Martin Mortensen siger selv om sin fremtid på holdet:

”Jeg glæder mig meget til at komme ind på Team Waoo, hvor der virkelig bliver taget sig af de unge talenter, hvor der er udvikling og dygtige mennesker omkring mandskabet. Det motiverer mig at komme til et hold, hvor jeg kan lære fra mig og se de yngre ryttere udvikle sig. Samtidigt har jeg min egne ambitioner. Jeg føler mig stærk, motiveret og velkørende, og jeg tror på, at holdet har den rette sammensætning for at kunne opnå både talentudvikling og sportslige resultater”.