Team Waoo skriver med Patrick Clausen

Team Waoo og Patrick Clausen har indgået en 1-årig kontraktaftale gældende fra årsskiftet. Den 28-årige Clausen har kørt for Riwal CeramicSpeed Cycling Team i de foregående tre sæsoner og endnu tidligere hos Team TREFOR og Team CULT Energy.

Om Patrick Clausen fortæller sportsdirektør, Daniel Foder:

”Patrick kommer med en delerfaring, og han har en veludviklet vindermentalitet. Jeg håber, at han 2019 kan blive mere stabil i sine præstationer end tidligere. Hvis det lykkes for ham at blive mere stabil i sine præstationer, ville Patrick kunne gøre alle cykelhold bedre, og lige nu tror vi på, at han kan blive et plus hos Team Waoo i 2019”.

Patrick Clausen selv siger:

”Jeg ser meget frem til at komme til Team Waoo, hvor jeg kender mange af de ansatte og andre ryttere. Det bliver et år, hvor jeg skal fokusere på først og fremmest at vinde cykelløb, og herudover får jeg også en rolle overfor de unge ryttere, der er i fuld gang med deres udviklingsproces. Holdet er en god sammensætning af unge og ældre ryttere, der på mange måder kan supplere hinanden. Dét ser jeg frem til at blive en del af.!