Team Waoo skriver med Silas Clemmensen og forlænger med Schultz og Hyldgaard

Team Waoo har skrevet kontrakt med 22-årige Silas Clemmensen fra Hernings Elitehold og samtidigt forlænget aftalerne med Jesper Schultz og Andreas Hyldgaard, der begge er alderssvarende med Clemmensen.

Sportsdirektør, Daniel Foder fortæller om trioen:

”Jesper er en råstærk cykelrytter med et stort potentiale i kuperet terræn. Han er en altid loyal teamplayer, som jeg glæder mig til at se udvikle sig op på det niveau, hvor han hører hjemme i 2019. Silas er et ret ubeskrevet blad, men har vist stor styrke i de hjemlige løb og i Postnord Danmark Rundt. Han skal nu have et år, hvor han vænner sig til niveauet på kontinentalniveau, men hans fysiske formåen giver mig håb om succes allerede i den kommende sæson. Desværre har Andreas været plaget af en del skader de sidste par sæsoner, men når han er i form, er han én af de absolut bedste kontinentalryttere i Danmark.

Jesper Schultz fortæller:

“Team Waoo bliver et spændende hold i 2019 med både nye og ældre ryttere. Jeg er glad for at forsætte på holdet, fordi jeg kender omgivelserne, og de kender mig og ved, hvad jeg står for, og jeg ved, at der bliver taget sig godt af os, så vi kan udvikle os stille og roligt. Derudover ser jeg nu også frem til at kunne få min egen chance i flere løb og tage steppet op resultatmæssigt. Hvilke løb jeg skal køre er stadig i støbeskeen, men en ting er sikkert – jeg glæder mig til 2019”.