To i træk for Niklas Larsen – Mark Sehested på podiet

Niklas Larsen fik den bedst mulige afslutning på sin landevejssæson, da han søndag også vandt landevejsløbet i Bov, mens at hans holdkammerat Mark Sehested Pedersen også kom på podiet.

Det sidste løb for Team Virtu Cycling i 2017 førte en sejr og en tredjeplads med sig. Niklas Larsen gentog nemlig sin triumf fra Tønder, da han også vandt A-løbet i Bov, hvor hans holdkammerat Mark Sehested Pedersen også kom på podiet.

Sejren kom i en massespurt, da det ikke var lykkedes noget udbrud at holde sig fri af feltet på de 138 kilometer. Team Virtu Cycling forsøgte at placere sig godt til spurten, men en hektisk finale gjorde, at et sent styrt sendte Niklas Larsen, Mark Sehested og Casper von Folsach ind på de sidste meter med et hul.

”Jeg er ikke helt sikker på, hvad der skete, men vi prøvede at sætte os frem hen mod slutningen og give den gas, så vi kunne komme først igennem sidste sving ind mod mål. Der gik lidt rod i den, da der var styrt, og så fik den bare fuld gas fra svinget og ind til stregen,” siger Niklas Larsen, der måtte tage spurten fra front.

”Vi prøvede at sætte den op til Mark, men jeg tror, at Folsach klemte sig ind foran Mark i sidste sving. Jeg kiggede tilbage og så ham, så jeg spurtede bare og håbede at jeg kunne holde den, så vi fik en mulighed for sejren sådan,” siger den 20-årige rytter, der derved sluttede sin landevejssæson af med to sejre.

Hans holdkammerat Mark Sehested Pedersen spurtede sig ind på en 3. plads, mens at Casper von Folsach blev nummer 2.

Og med to sejre på to dage, så er motivationen høj hos Niklas Larsen, da han formåede at vinde de to sidste løb i kalenderen på to forskellige måder.

”Det er hvert fald noget, jeg kan bruge til noget, så det det er jeg virkelig glad for. I går var det også en spurt, men i dag er det en større spurt, hvilket er ret fedt,” siger han.

Foto: Oliver Grenaa Visuals