Togtiderne var mod Alexander Kamps udbrud i Loir et Cher

Team VIRTU Cycling kørte en god etape i Tour de Loir et Cher, men et stort resultat blev sat tilbage af et par lukkede togbomme foran et udbrud med Alexander Kamp i.

På 2. etape af Tour du Loir et Cher skulle Team VIRTU Cycling ud på cirka 200 kilometer, og holdet var med til at præge etapen. Et stærkt udbrud rev sig nemlig løs fra feltet, og her sad Alexander Kamp med.

Udbruddet nåede op på et forspring på 3 minutter, men bagved skruede feltet farten op, og samtidigt blev udbruddet sat tilbage af lukkede bomme.

“Kamp ramte det rigtige udbrud på det rigtige tidspunkt, det så egentlig rigtigt godt ud, men så var de lidt uheldige at komme til at holde for et tog, hvor de mistede 1.30 – 2 minutter.  Da de først kommer i gang igen, er feltet blevet organiseret, og de er meget tæt på dem. Ellers havde det været interessant,” siger sportsdirektør Michael Skelde.

Forspringet til udbruddet blev derfor hurtigt mindre, men Alexander Kamp sad fortsat i front indtil, at han blev ramt af en punktering og måtte lade sig falde ned til feltet.

Men det blev ikke udbruddets dag alligevel, da resterne blev hentet kort før mål, hvor etapen blev afgjort i en spurt. Her spurtede Asbjørn Kragh Andersen med, men den hurtige rytter blev lukket inde på de afsluttende meter og måtte nøjes med en sekundær placering.

“Det regnede, hvilket gjorde det super hårdt, men vi kørte en stadig en god etape, så det var en fornuftig dag. Vi håber på, at det er startskuddet til et par gode etaper de næste par dage,” siger Michael Skelde.

Asbjørn Kragh Andersen blev Team VIRTU Cyclings bedste rytter på en 16. plads, mens det var tjekkiske Alois Kankovsky, der tog sejren på 2. etape. Johim Ariesen fører løbet sammenlagt. Her ligger Alexander Kamp nummer 7 efter, at han tog bonussekunder på ruten.