Top 10 for Team VIRTU Cycling på 1. etape af Tour de Normandie

Et udbrud holdt til mål med få sekunder på 1. etape af Tour de Normandie, hvor Team VIRTU Cyclings Kasper Asgreen blev nummer 10 i feltets spurt.

Team VIRTU Cycling kom roligt igennem 1. etape af Tour de Normandie, hvor Kasper Asgreen spurtede sig til en 10. plads efter, at et udbrud lykkedes at holdet feltet bag sig med få sekunder.

“Når vi sætter os ned bagefter og evaluerer, kan vi være tilfreds med i dag, da vi er ret heldige. Det var ikke os selv, der afgjorde, at vi fortsat kører med om sejren i løbet. Vi var bare ikke lige skarpe nok i dag – længere er den ikke,” siger sportsdirektør Michael Skelde.

Mandagens etape var den første af syv, og han håber, at holdet træder op på de kommende etaper.

“Det er op på hesten igen i morgen. Der er en ny etape, og så må vi se, om vi kan lære af de fejl, vi laver i dag. Eller må vi revurdere vores målsætning for løbet. Vi har med sikkerhed nogen, der godt kan være med,” siger Michael Skelde.

Etapen blev vundet af schweiziske Fabian Lienhard fra det amerikanske Pro-Kontinental mandskab  Holowesko -Citadel p/b Arapahoe Resources. På 2. etape af Tour de Normandie skal Team VIRTU Cycling og resten af feltet ud på 160 kilometer fra  Evreux til Forges-les-Eaux.