Torkil Veyhe mest angrebsivrige rytter i Tour de Normandie

Torkil Veyhe ramte igen dagens store udbrud, men måtte se sig hentet til sidst. Han blev dog belønnet med titlen som mest angrebsivrige rytter i Tour de Normandie.

Team VIRTU Cycling var igen offensive på sidste etape af Tour de Normadie, hvor Torkil Veyhe kom i udbrud. Feltet var dog ikke indstillet på, at lykkeridderne skulle holde hjem, de blev alle hentet kort før mål, hvor etape endte i en massespurt.

Her var Asbjørn Kragh Andersen hurtigste mand for Team VIRTU Cycling, da han kom ind på en 10. plads. Det blev dog ikke helt til den succes i Tour de Normandie, som holdet havde håbet på, men sportsdirektør Michael Skelde tror på, at de kan tage de sidste etapers gode takter med videre.

“Vi kørte egentlig en fin etape i dag, hvor Torkil kommer af sted, men han bliver fanget igen. Vi har lavet nogle småfejl i den her uge og bliver straffet hårdt på det, men så tror jeg, at vi er blevet klogere. Vi må tage det med videre og køre noget godt cykelløb i den kommende tid,” siger Michael Skelde.

Færøske Torkil Veyhe blev dog også belønnet for sin offensive kørsel over hele ugen, da han blev kåret som Tour de Normandie’s mest offensive rytter.

“Vi bliver anerkendt for at have vist flaget, og det synes jeg godt, at vi kan være stolte af. Vi kan godt være stolte af vores kørsel og vores indgangsvinkel til at køre. Så hvis vi bare fortsætter sådan her, så skal vi nok vinde nogle løb – det er jeg ikke spor i tvivl om,” siger Michael Skelde.

Løbets sidste etape blev vundet af Matteo Moschetti, men engelske Thomas Stewart vandt løbet sammenlagt. Team VIRTU Cycling’s bedst placerede rytter blev Kasper Asgreen på en 18. plads.