Torkil Veyhe mest angrebsivrige rytter på 3. etape af Tour de Normandie

Team VIRTU Cycling forsøgte at skabe løbet på 3. etape af Tour de Normandie, hvor Torkil Veyhe blev belønnet med prisen som etapens mest angrebsivrigerige rytter. 

På 3. etape af Tour de Normandie fra Yvetot til Elbeuf-sur-Seine forsøgte Team VIRTU Cycling sig med at være offensive fra start. Torkil Veyhe var særdeles aktiv, og den færøske rytter kom med i flere gode hug, men gang på gang blev det lukket ned.

Det betød også, at feltet kom samlet til mål, hvor det igen blev en massespurt, denne gang med hollandsk Johim Ariesen som vinder. Torkil Veyhe blev dog belønnet for sin offensive kørsel, da han blev kåret som etapens mest angrebsivrige rytter.

“Det gik egentlig fint nok. Torkil var meget aggressiv og kørte super flot, men ellers var det en stille og rolig dag. Der mangler lige et par procenter i forhold til, hvad jeg havde forventet,” siger Michael Skelde.

I finalen blev Asbjørn Kragh Andersen bedste Team VIRTU Cycling-rytter på en 8. plads, men finalen var ikke så hård, som holdet havde håbet på for at lave en udskilning.

“Den var ikke svær nok, og der var medvind. Jeg tror egentlig, at løbet var hårdt nok i dag, men der skulle have have været lidt mere vind for, at det rigtigt skulle blive splittet. Vi håber på, at vinden står rigtigt en af dagene, så vi kan prøve at få kørt noget cykelløb, og se hvad det rækker til,” siger Michael Skelde.

“Asbjørn kører godt, og det virker til, at han bliver bedre igennem løbet, så det er fantastisk. Torkil virker også som om, at han stille og roligt bliver stærkere. Asgreen har et højt niveau, ikke lige i dag, men han har vist et højt niveau i år,” siger Micael Skelde.

Torsdag venter der en 152 kilometer fra Evrecy til Argentan.