Trine Schmidt forlænger med VIRTU Cycling Women

Team VIRTU Cycling Women og 30-årige Trine Schmidt har valgt at forlænge kontraktaftalen, så den løber endnu et år. Trine Schmidt er i øjeblikket i gang med træningen op til weekendens World Cup-løb på banen i Berlin. 

Sportsdirektør, Carmen Small siger her:

”Trine’s comeback til sporten har haft en opadgående kurve, og vi er meget glade for at have hende på holdet i endnu en sæson. Hun bringer en masse liv ind med sin positive attitude og masser af energi. I sadlen har hun vist sig som en fantastisk hjælperytter på holdet. Hun giver altid alt for sine holdkammerater for at bringe dem til resultater.. Hendes store fokus har været banen, men hun vil bestemt også være at finde forrest i feltet på landevejen på holdet i 2019”.

Trine Schmidt fortæller her:

”Jeg er meget tilfreds med at være på VIRTU, så derfor synes jeg kun, det er rigtigt for mig at forlænge samarbejdet. Vi har et godt fællesskab, vi arbejder godt sammen, og der er en god stemning. Samtidigt sætter jeg stor pris på, at jeg får frihed til at vælge banedisciplinen til, så der bliver taget individuelle hensyn, samtidigt med at jeg ser frem til at kunne bidrage til holdets præstationer på landevejen. Efter en landevejssæson på det jævne i 2018 for mit eget vedkommende, ser jeg frem til at kunne lave flere resultater i 2019”.