U23 europamester i enkeltstart Kasper Asgreen fortsætter på Team Virtu Cycling

Team Virtu Cycling fuldender 2018-holdet ved at forlænge med det danske stortalent og U23 europamester i enkeltstart Kasper Asgreen.

22-årige Kasper Asgreen slog sit navn fast i 2017 med flere imponerede præstationer fordelt over hele sæsonen, og i 2018 vil han sammen med Team Virtu Cycling forsøge at forbedre det, da han har forlænget sin kontrakt.

Den brølstærke rytter viste flere gange sine kvaliteter på enkeltstarten, da han vandt U23 EM og DM i enkeltstart samt blev 2’er til elitens DM. Derudover tog han også en etapesejr i Tour de l’Avenir og sejren i GP Viborg, og Kasper Asgreen fik rykket sig over hele linjen i 2017.

”Jeg er blevet klogere i cykelløbene, og så er jeg selvfølgelig også blevet stærkere ved, at jeg har fået et år mere på kontoen. Det er klart, at jeg har haft nogle gode folk at lære af på holdet i Guldhammer, Reihs og selvfølgelig også Skelde, der er gode til at evaluere tingene og tage sig af os ryttere,” siger Kasper Asgreen.

Ambitionen før sæsonen var at køre sig på World Tour’en, og den ambition har han også i 2018, og han tror på, at Team Virtu Cycling er den bedste mulighed for det.

”Jeg tror på, at det er det bedste sted at udvikle sig, hvis man gerne vil videre som cykelrytter. Vi har kørt nogle gode cykelløb, og der er et godt bagland på holdet, og jeg tror, at det er de to vigtigste ting, hvis man skal udvikle sig som cykelrytter,” siger Kasper Asgreen, der i 2018 vil sørge for at få endnu mere med i bagagen, så han kan træde et skridt op.

”Det lykkedes ikke i år, så nu må jeg bare ud og gøre det endnu bedre, så det kan lykkedes til næste år. DM i enkeltstart er selvfølgelig et mål. Nu er jeg blevet 3’er, så 2’er, så nu vil jeg gerne snart op og trække trøjen over hovedet,” siger Kasper Asgreen.

Team Virtu Cyclings sportsdirektør Michael Skelde er også meget imponeret over måden Kasper Asgreen har udviklet sig på i løbet af 2017, hvor han har kørt stærkt i næsten hvert eneste løb.

”Kasper har haft et fantastisk niveau fordelt hen over hele året, og han udviklet sig rigtigt meget i den måde han kørte cykelløbene på fra starten af sæsonen til slut. For mig at se, så er han er en fantastisk rytter at have med i standen til den kommende sæson,” siger Michael Skelde, der tror på, at det unge talent vil opnå endnu større resultater i 2018.

”Hans enkeltstart taler for sig selv, og det samme gør hans stabilitet også. Desværre var tanken tom efter Avenir og hen mod VM, og det er, hvad der sker, men jeg mener, at han helt sikkert er en af verdens bedste U23-ryttere på enkeltstarten, og han kommer til at give os en masse succes næste år,” siger Michael Skelde.

22-årige Kasper Asgreen har forlænget sin kontrakt med Team Virtu Cycling med 1 år.