Udbruddet vandt i Volta Limburg – Mikkel Honoré Frölich bedste Team VIRTU Cycling-rytter

Team VIRTU Cycling kom ind med feltet i det hollandske endagsløb Volta Limburg Classic, hvor Mikkel Honoré Frölich blev holdet bedste rytter. Udbruddet og Jan Tratnik løb med sejren.

Det var udbruddet, der trak det længste strå lørdag i Volta Limburg Classic. De formåede at holdet feltet bag sig og kunne derved kæmpe om sejren. Team VIRTU Cycling kom ind med feltet, hvor Mikkel Honoré Frölich blev holdets bedste rytter på en 21. plads.

“Vi kører egentlig et fornuftigt løb. Udbruddet kører tidligt, og man kan sige, at vi burde have været med der, men nogle forsøg dækker man, og andre glipper det ved, og det gjorde det her. Det er lidt ærgerligt, fordi de sidder faktisk alle godt med og viser god styrke,” siger sportsdirektør Daniel Foder.

“I forhold til hvad vi kunne have fået ud af det, så er det ikke godt nok. På den positive side så viser de, at de er godt kørende og ser ud til at arbejde godt sammen. Men sådan er cykling nogen gange. Du kan få et godt resultat uden at have fortjent det, og så kan du køre godt uden at få noget ud af det.”

“Det er ikke et nemt løb, og de kommer alle godt igennem og viser god form, så det lover godt for de kommende løb. Vi klør på,” slutter Daniel Foder.

Det var Jan Tratnik fra det polske mandskab CCC Sprandi Polcowice, der løb med sejren.