Udbryderne snød feltet i Ronde de l’Oise – Veyhe fortsat i bjergtrøjen og treer samlet

Tredje og andensidste etape af det franske etapeløb, Ronde de l’Oise, mellem Morienval og Nanteuil-le-Haudouin blev en hektisk og kaotisk affære for feltet og i særdeleshed for Team VIRTU Cycling med styrt og en hæsblæsende jagt for at komme tilbage i forreste geled. Torkil Veyhe ligger nu treer samlet.

Fire udbrydere sad foran feltet gennem hele etapen, og sled sig over målstregen få sekunder før det galoperende, men også amputerede hovedfelt. Med 25 kilometer til mål var der nemliget decideret massestyrt, hvor samtlige VIRTU-ryttere var involveret. Med en samlet andenplads i klassementet var det derfor essentielt at kæmpe sig tilbage til fronten. Det skete således:

“Da vi styrter i forreste geled, ryger hele holdet i asfalten, og vi må i dén gad klemme ballerne sammen for at komme tilbage til fronten for at forsvare pladsen på podiet. Alexander (Kamp) kører Torkil (Veyhe) næsten hele vejen op til de forreste, men må selv klare de sidste kilometer, før han får hægtet sig på forreste gruppe. Heldigvis nåede han op, og heldigvis kan han fortsat trække bjergtrøjen over hovedet på podiet, men desværre mistede vi andenpladsen på grund af bonussekunder på målstregen, og desværre måtte Audun (Fløkke) en tur på sygehuset, og han er udgået af løbet med en del asfalteksem“, lyder det fra sportsdirektør, Michael Skelde.

Alfred Wright fra det britiske landshold vandt etapen.