Uheldig 5. etape af Tour de Normandie for Team VIRTU Cycling

På de 174 kilometer fra Villers-Bocage til Bagnoles-de-l’Orne lykkedes det udbruddet at holde hjem. Asbjørn Kragh Andersen blev bedste Team VIRTU Cycling rytter med en 11. plads i feltets spurt. 

Team VIRTU Cycling kom med feltet i mål på 5. etape af Tour de Normandie, hvor det var et udbrud, der løb med sejren. Feltet blev splittet flere gange undervejs, og det udnyttede rytterne i front til at holde hjem.

Asbjørn Kragh Andersen spurtede med om de sekundære placeringer i feltet, hvor han blev bedste Team VIRTU Cycling-rytter på en 11. plads.

“Vi var lidt uheldig med, at Asbjørn punkterer i bunden af den bakke, hvor hele løbet afgøres i dag. Det næste lange stykke var meget smal, og det gjorde at bagefter ikke havde muligheden for at organisere os, og så manglede vi også lidt rutiner. Det tog bare for lang tid inden, vi fik prøvet at køre det tilbage igen,” siger sportsdirektør Michael Skelde.

“Cykelløbet er ikke færdig før, at vi kører over stregen på søndag, så nu må vi se, om vi kan komme ud og søge nogle åbninger, men der er ikke nogen oplagte muligheder. Vi må sætte vores lidt til, at hele løbet pludselig bliver vendt op og ned, men vi går hvertfald ud og giver vores bedste, og så må vi se, hvad det rækker til,” siger Michael Skelde.

Hollandske Julius van den Berg vandt fredagens etape, mens Thomas Stewart overtog førertrøjen.

Lørdag venter 6. og næstsidste etape, hvor de skal ud på 158 kilometer fra Granville til La Haye