Ungt bane talent skifter til Team Waoo efter forrygende sæsonstart

Ungt bane talent skifter til Team Waoo efter forrygende sæsonstart

18-årige Oliver Wulff Frederiksen skifter den 20. maj fra talentudviklingsholdet Team IBT-Ridley Carl Ras-Sydkysten Pro Cycling til Team Waoo.

Første års senior, Oliver Wulff Frederiksen, indledte sæsonen allerede i januar, da han sammen med Michael Mørkøv udgjorde par nr. 7 i Bilka 6-dagesløbet på banen i Ballerup Super Arena.

Selvom Oliver kører sin første sæson som senior, har han allerede sat sit præg på A-klassen, da han kunne kalde sig for vinder af etapeløbet ”Tre dage i Nord”. Så sent som i lørdags, fik Oliver en flot 5. plads i UCI-løbet Scandinavian Race Uppsala (UCI 1.2) i Sverige.

Oliver har indtil nu, kørt på talentudviklingsholdet Team IBT-Ridley Carl Ras-Sydkysten Pro Cycling, som har til hovedformål at etablere unge ryttere i seniorklassen, og bidrage til deres udvikling som cykelrytter. Dermed er Oliver blevet godt rustet, til at tage skridtet op til kontinental-niveau.

Oliver glæder sig over skiftet: ”Jeg er utrolig glad for at have fået muligheden for at køre på Team Waoo. Dette åbner muligheden for at deltage i større løb og eventuelle etapeløb i udlandet, så jeg kan få endnu mere erfaring, og prøve kræfter med hårdere løb. Det vigtigste for mig, er at lære en masse, og blive en integreret del af A-klassen, og den mulighed får jeg nu hos Team Waoo”.

Sportsdirektør Daniel Foder fortæller, at Oliver er et naturligt valg til holdet: ”Vi har haft Oliver i overvejelserne siden vinter, men vi ville gerne se tiden lidt an, grundet Olivers unge alder, og at det er hans første sæson som senior rytter. Vi synes Oliver har vist gode takter på hans hold, og er blevet moden til at tage springet op til kontinental, hvorfor vi er glade for, at han nu bliver en del af holdet”. Foder uddyber: ”Oliver tilfører en bredde til holdet. Han har en hurtig afslutning, hvilket altid er et godt kort. Vi har ikke store forventninger til Oliver her til at starte med, vi ønsker at han fortsætter sin udvikling, og bliver kørt godt ind på holdet”.