Virtu Cycling Group fortsætter samarbejdet med Würth Industri

Virtu Cycling Group fortsætter samarbejdet med Würth Industri

Cykelkoncernen Virtu Cycling Group og Würth Industri Danmark fortsætter deres parløb, som har til formål at skabe værdibaserede fællesskaber og højere livskvalitet for Würth Industris kunder og medarbejdere.

Glæden over at være en del af Virtu Cycling Group er så stor, at Würth Industri Danmark har valgt at fortsætte deres partnerskab med cykelkoncernen.

Dermed vil Würth Industris logo fortsat optræde på kasketter og biler for Virtu Cycling Groups to cykelhold, Team VIRTU Cycling og Team WAOO, men nok så vigtigt betyder partnerskabet, at Würth Industri fortsat er en aktiv partner i Danmarks største erhvervs- og cykelnetværk, Virtu Business Club.

Det er nemlig i netværksdelen, at Würth Industri Danmark ser den største værdi.

”Som partner med Virtu Cycling Group er vi en del af et unikt netværk, der ligesom sidste år giver os mulighed for både at pleje nuværende og skabe nye kunderelationer. Samtidig har vi etableret vores eget cykelnetværk, Business on Bike, hvor partnerskabet giver os mulighed for at bruge Virtu-platformen til at give endnu mere værdi til vores arrangementer,” siger Jacob Martin Axelsen, CSO hos Würth Industri Danmark, og understreger, at det tydelige værdimatch er væsentligt for det fortsatte partnerskab.

”Hos Würth Industri sætter vi kvalitet, performance, vedholdenhed og innovation i højsædet. Det er værdier, som vi i høj grad kan spejle os i hos Virtu Cycling Group og Bjarne Riis. Og det er værdier, som vi ønsker at dele i et engagerende fællesskab med vores kunder, vores medarbejdere og andre interessenter. ”

Hos Virtu Cycling Group er man naturligvis glade for, at partnerskabet fortsætter. Både på grund af Würth Industris engagement i netværket, deres aktive indsats for at løfte livskvaliteten hos blandt andre medarbejdere og samarbejdspartnere, og fordi man ser gode synergier mellem de to cykelnetværk.

”Vi er rigtig glade for, at Würth Industri ønsker at fortsætte som corporate partner hos Virtu Cycling Group. Det har været fantastisk at opleve, hvordan virksomheden har brugt partnerskabet både aktivt og strategisk, og så giver deres cykelnetværk helt sikkert også muligheder for nogle spændende synergier mellem vores og deres netværk. Vi glæder os meget til fortsat at udvikle på vores samarbejde,” siger Anders Gram Simonsen, CEO hos Virtu Cycling Group.

For mere information:
Jacob Martin Axelsen, CSO, Würth Industri Danmark, mobil: 30 37 16 42

Anders Gram Simonsen, CEO, Virtu Cycling Group, mobil: 60 39 51 05